Второ място за отбора на ОУ "Отец Паисий" гр....
Второ място за отбора на ОУ "Отец Паисий" гр. Разград след участие в Детски турнир по футбол за купа ,, Димитър Генчев". Борис Бонев от IV А клас ОУ "Отец Паисий" гр. Разград получи награда за най-добър вратар. Поздравления за целия отбор и Ахмед Ахмед - учител и треньор на...
Тържествено откриване на учебната 2022/2023...
Тържествено откриване на учебната 2022/2023 година в ОУ "Отец Паисий" - гр. Разград.  Гости Евгения Николова старши юрисконсулт на РУО гр. Разград, Рада Нейчева председател на областния координационен съвет на СБУ и областен координатор и Мирена Симова кмет на с. Топчии.  Специален наш...
Първо място за стихотворение спечели Владислав...
Първо място за стихотворение спечели Владислав Христов от втори "А" клас в XX Национален конкурс "Бог е любов"! Нашият победител учи в класа на Веселина Панова и заема призови места и в други национални състезания. Наградата ще бъде официално връчена на 9 юни в гр. София.
prev
next
Понеделник, 02 Май 2022 00:00

127 от основаване на ОУ Отец Паисий гр.Разград

127 от основаване на ОУ Отец Паисий гр.Разград
127 години във времето, не се е променил безкрайния път наречен училище „Отец Паисий“ – гр. Разград.
Училище с минало, богато на успехи!
Училище с настояще, изпълнено с предизвикателства!
Училище с бъдеще, защото бъдещето расте с нас!
Днес в ОУ „Отец Паисий“ - гр. Разград беше открит модерен SТЕМ център с две зали – презентационен център и мейкърспейс зала. Те са изградени с финансиране на стойност 50 000 лв. от Националната програма „Изграждане на училищна SТЕМ среда“.
ОУ „Отец Паисий“ - гр. Разград беше единственото училище от община Разград, одобрено по този проект. Проекта е разработен в сътрудничество с фирма Образование и нови технологии ЕООД и арх. Катерина Папанчева от гр. Бургас. По една стена в кабинетите „Космос“ и „Природа“ са тематично, ръчно изрисувани от учителката по изобразително изкуство г-жа Милена Христова.
Тук, учениците на ОУ „Отец Паисий“ - гр. Разград не само ще се обучават с помощта на съвременните технологии, но ще развиват своето иновативно мислене и ще усъвършенстват своите практически умения.
Гости на нашия празник бяха областният управител Деян Димитров, заместник-кметът на Община Разград, Хабибе Расим, началникът на РУО на МОН Ангел Петков, председателят на Синдиката на българските учители Рада Нейчева и др.
Мирослав Минков - директор на училището, поздрави всички учители и ученици, като им пожела да пазят традициите, да продължат да надграждат знанията си чрез съвременните технологии, да следват мечтите си и да останат горди наследници на училище „Отец Паисий“ – гр. Разград.
Празника продължи с тържествена програма подготвена от нашите ученици и училищният хор с ръководител Адриан Маджаров.
Друга инициатива посветена на 127-та годишнина на училището бе озеленяването на училищния двор. Учениците от всички класове, заедно със своите учители засадиха дръвчета и розови храсти, за които ще продължат да се грижат и в бъдеще.

Контакти

ОУ "Отец Паисий"

адрес: Разград,

ул. "Паисий" № 6

тел: 0878684392

 

Анкета

Харесва ли Ви новата визия на училищния сайт?