Алея на славата
Николай Димитров, ученик в VI-а клас от ОУ "Отец Паисий" гр. Разград  е  победител,  завоювал първо място  във възрастова група  V - VI клас за стихотворение в Националния конкурс " Бог е любов"  2022 - 2023 г. Ръководството и учителският колектив на ОУ  "Отец...
Под мотото: "С перото на Паисий Хилендарски"...
Под мотото: "С перото на Паисий Хилендарски" днес учениците от I и II клас се включиха в следващото предизвикателство в Паисиевите дни, посветени на 128-годишнината от основаването на ОУ "Отец Паисий" - гр. Разград. Най-вълнуващо и емоционално за малките Паисиевци беше писането с пачи пера. С...
Учениците от V и VI клас четоха отделни откъси...
В седмицата на Паисиевите дни, във връзка с 128-годишнината от основаването на ОУ "Отец Паисий"- гр. Разград, учениците от V и VI клас четоха отделни откъси от "История славянобългарска". С тази инициатива те отдадоха почит към великото дело на българския будител и просветител Паисий Хилендарски.
128-годишнината от основаването на ОУ "Отец...
Във връзка с 128-годишнината от основаването на ОУ "Отец Паисий"- гр. Разград и седмицата на Паисиевите дни се проведе приятелска викторина между отборите на VII А и VII Б клас на тема: "Паисий Хилендарски - вдъхновител и будител". Надпреварата беше емоционална и оспорвана, а знанията на двата...
В ОУ "Отец Паисий"- гр. Разград започна...
В ОУ "Отец Паисий"- гр. Разград започна седмицата на Паисиевите дни. Поредицата мероприятия са посветени на 128-годишнината от основаването на училището. Проведе се първи етап от конкурса за рецитиране на българска поезия с учениците от III и IV клас. Те рецитираха стихове посветени на велики...
prev
next
Понеделник, 28 Юни 2021 00:00

Национален фестивал "Като звездите"

На 25.06.2021 г. учениците от ОУ „Отец Паисий“ – гр. Разград участваха в XI Националeн фестивал „Като звездите“ за деца в неравностойно положение.
Организатор на фестивала е Сдружение с нестопанска цел „Поощряване и подпомагане на детски таланти - Вега” – гр. Варна с председател Ирена Анастасова.
Фестивалът се проведе под патронажа на президента на Република България Румен Радев, а тази година и на кмета на Община Разград Денчо Бояджиев. Вицепрезидентът Илияна Йотова откри събитието, което се проведе за първи път в гр. Разград.
Участниците получиха грамоти и лакомства, а също имаха възможност да се снимат със златната купа на футболен отбор „Лудогорец“ и неговия талисман - орела Фортуна.
Учениците от ОУ"Отец Паисий" гр. Разград се представиха с руски танц, песента „Една българска роза“ и танц „Палячо“ в индивидуално изпълнение на Ния от V А клас.
Ръководители на нашите ученици бяха класните ръководители Лебие Ахмед и Елеонора Цаковска.

Последно променена в Понеделник, 28 Юни 2021 08:28
Още в тази категория: « 21 юни 2021 На добър час! »

Контакти

ОУ "Отец Паисий"

адрес: Разград,

ул. "Паисий" № 6

тел: +359 878684373

e-mail: info-1702616@edu.mon.bg

 

Анкета

Харесва ли Ви новата визия на училищния сайт?